onsdag 12 oktober 2011

Spagetti & Köttfärssås

2 pers
Recept: 1 gul lök
150 g köttfärs
1 dl krossad tomat
2 krm salt
1/2 krm peppar
1/2 krm paprika pulver
2 krm ört kryddor
1 msk tomatpuré
1 msk margarin
Lagom med pasta

Gör så här: Köttfärssåsen: Smält smöret, skala löken och fräs den i smöret. Häll i köttfärsen och alla andra ingredienserna, låt det bli varmt. Pasta: Häll i vatten till hälften i en kastrull häll i lite salt så pastan blir smaksatt. När vattnet kokar häll i pastan, sänk värmen på plattan. Efter ungefär 8-10 min är pastan klar, smaka på en så att den verkligen är färdig. Sen är det bara att äta den goda maten!

Bedömning: Jag tyckte att det blev lite mycket lök i köttfärsen men annars var den och pastan jätte gott!

Jag gjorde min mat med Annie Poulsen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar